Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Az eddig veretlen Győr hagyta itt a két pontot!

A nap rangadóján, az NB II. északnyugati csoportjában a listavezetőt vertük meg. Legeredményesebb játékosunk, Pődör Blanka 10 gólig jutott.
Az eddig veretlen Győr hagyta itt a két pontot!

SZKKA U22 - Győri Audi ETO KC U22 (19:16) 37:35
SZKKA: Lugosi Fruzsina, Lőrincz Brigitta - Csire Fanni 2, Horváth Anna 3, Pődör Blanka 10, Molnár Viktória 5, Szmolek Appolónia, Lakatos Lizett, Takács Krisztina 2, Moutsogianni Theodora 3, Kozma Adrienn 1, Hornyák Bernadett 4, Horváth Petra, Udvardi Laura 2, Tamási Kata 3, Farkas Nerina 2.

Nagy elánnal estek egymásnak a csapatok. Potyogtak a gólok, hol felkeményedett a védekezésünk, hol kicsit több hiba csúszott bele! Így a félidőre 3 gólos előnnyel mentünk pihenni! A második félidőben jó védekezést produkáltunk, amelynek meg is lett az eredménye, viszont támadásban rendre elkapkodtuk a befejezéseinket! Amikor ezek elmaradtak, megnyugtató előnyre tettünk szert! A 47. percben 31:21-re vezettünk, majd az utolsó tíz percre belementünk egy nagy rohanásba a Győrrel, amelyből ok jöttek ki jobban, de fordítani nem tudtak!!!


- Elégedett voltam a mai játékunkkal, igaz a végén nem jött ki a lépés, de ez már nem befolyásolta a mérkőzést! Gratulálok a lányoknak, fontos győzelmet arattunk – értékelte a győzelmet Pődör Zoltán edző. 

Ezzel a győzelemmel pontazonosság alakult ki az élen, de a győriek jobb gólkülönbséggel még vezetnek a mieink előtt. Fiataljaink a következő fordulóban, november 18-án a körmendi csapatot fogadják.  
 

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK