Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Az ideges kezdés, majd a fokozatos bemelegedés és a csapategység magabiztos győzelmet hozott

A serdülő I. osztály nyugati csoportjában újra felkapaszkodtunk a dobogóra és már csak 1 pont választ el bennünket a listavezetőtől.
Az ideges kezdés, majd a fokozatos bemelegedés és a csapategység magabiztos győzelmet hozott

SZKKA - Siófok KTC Kft 35:22 (16-10)

SZKKA: Lőrincz Brigitta, Tamási Kata 5, Pődör Blanka 14, Lakatos Lizett 2, Sámson Petra, Horváth Anna 1, Farkas Nerina 8, Farkas Hanna, Wágner Dóri, Szentgyörgyvári Lia 2, Szekér Petra 1, Szabó Noémi 1, Tóth Nóri, Juhász Anna 1, Mórocz Viktória, Kiss Brigitta.

Kicsit idegesen kezdett a csapatunk. Régen játszottunk hazai közönség előtt, akik a mai napon szép számmal kilátogattak mérkőzésünkre. Aztán szépen belemelegedtünk és egyre jobban megléptünk az ellenfelünktől, akik a mérkőzés teljes ideje alatt 7:6-os támadást játszottak. A félidőre hatgólos megnyugtató előnyben mentünk pihenni. Ez egy kicsit a védekezésünket kicsit lazára is tette és több könnyű gólt is kaptunk emiatt, de ezt a félidőre feszesre tettük és a végére magabiztos hazai győzelmet arattunk.

- Örülök, hogy a csapatunk igazi egységet alkotott, a mai napon mindenki hozzátette a magáét! Igaz belecsúsztak még hibák, de ezt a héten javítani fogjuk, hogy a Győr elleni rangadón már ne forduljon ilyen elő! Gratulálok a csapatomnak – fogalmazott Pődör Zoltán edző.

A mieink ezzel a győzelemmel a 3. helyre léptek fel és a jövő héten újra hazai környezetben az 1. helyezett Győri Audi ETO KC ellen játszunk rangadót.