Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Az MTK-val játszottunk újabb hasznos felkészülési mérkőzést

Sok munka vár még a csapatra és a folytatásban is ilyen erős ellenfelekkel találkozunk, hogy a bajnoki rajtra kihozzuk magunkból a maximumot.
Az MTK-val játszottunk újabb hasznos felkészülési mérkőzést

A felkészülés harmadik hetének elején újabb edzőmérkőzésen lépett pályára az SZKKA felnőtt csapata, ezúttal az NB I-es MTK Budapest együttesével csaptunk össze a Vasas edzőcsarnokában a fővárosban. Megilletődötten léptünk pályára a találkozón, nem állt össze a védekezésünk és támadásban is nehezen találtuk meg a helyzeteket. A végeredménytől függetlenül ilyen újabb hasznos edzőmeccset játszottunk, ami jól szolgálta a felkészülésünket. Ilyen erős ellenfelek ellen kell edzőmérkőzéseket játszanunk, hogy összeálljon a csapat és a bajnoki rajtra felvegyük a saját ritmusunkat.

- Nagyon sokat kell még dolgoznunk, hogy összegyúrjuk a csapatot. A folytatásban az MTK-hoz hasonlóan erős csapatokkal fogunk játszani, mert ez fogja kihozni belőlünk a maximumot a kezdésre – értékelt a meccs után Pődör Zoltán vezetőedző.

MTK Budapest – Szombathelyi KKA 38-24 (22-9)

Felkészülési mérkőzés, Vasas edzőcsarnok

SZKKA gólszerzők: Pődör R. 5, Szmolek 3, Horváth A. 3, Livrinikj 2, Kiskartali 2, Győri 3, Tanaskovics 2, Balogh P. 1, Varga N. 1, Raicevic 1, Kulcsár 1.

címlapfotó: www.mtk.hu