Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Az osztrák korosztályos döntőre készülő HYPO NÖ csapatával játszottunk

Pődör Zoltán és Kovács Ferenc csapatai felkészülési mérkőzésen mérték össze tudásukat. Fotóink a bemelegítésen készültek.
Az osztrák korosztályos döntőre készülő HYPO NÖ csapatával játszottunk

Korábban már megírtuk, hogy egyesületünk és a HYPO NÖ kiváló szakmai és baráti kapcsolatának eredményeként, az együttműködés újabb szintjére léptünk fel. A HYPO NÖ szakágvezetője, Kovács Ferenc felkérésére ugyanis vasárnap az osztrák felnőtt bajnoki döntő előmérkőzését játszhattuk.
Az osztrák bajnoki döntő, a HYPO NÖ vagy az UHC Müllner Bau Stockerau meccs előtt a francia tornagyőztes, 2003-2004-es születésű játékosainkból álló csapatunk segített a bécsiek felkészülésében és összemérte tudását a Hypo NÖ 2002-es csapatával. Ők egyébként az alsó-ausztriai bajnokságot megnyerve kerültek be az osztrák korosztályos döntőbe és mivel Kovács Ferencék erős ellenféllel szemben akartak a fináléra top formába kerülni, ezért bennünket invitáltak az előmérkőzésre. Most pedig, nézzük, mi történt!

HYPO NÖ (2002) - SZKKA (2003) 25-23
A mérkőzés teljes egészében a szezon vége hangulatban telt! Az első félidőben kapusaink nem találkoztak a labdával viszont a második félidőre bravúrokat mutattak be! A védekezésünkre nem volt panasz, viszont teljes mérkőzésen a támadójátékunk statikus volt! 
- Örülök, hogy eljöttünk és segíteni tudtuk a HYPO csapatát, akik jövő hétvégén játsszák az osztrák döntőt – értékelte a meccset Pődör Zoltán edző, aki sok sikert kívánt a finalistáknak.
 

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK