Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Az SZKKA két játékosa is készül az Európa-bajnokságra

Katarina Tomasevics és Marija Agbaba is helyet kapott a szerb válogatott kontinensviadalra utazó keretébe.
Az SZKKA két játékosa is készül az Európa-bajnokságra

A Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia büszkén jelentheti be, hogy felnőtt csapatunk két légiósa, Katarina Tomasevics és Marija Agbaba is bekerült a jövő héten rajtoló dániai Európa-bajnokságra készülő szerb válogatott szűkített keretébe.  

A több mint 100-szoros válogatott klasszis kapusunk, Katarina Tomasevics évek óta alapembere a szerb nemzeti együttesnek, 2013-ban világbajnoki ezüstérmet is szerzett. A 36 éves hálóőrt néhány hónapja hazája legjobb kézilabdázójának választották, így természetes, hogy ott lesz a kontinensviadalon.

Klubunk számára külön öröm, hogy a nyáron igazolt átlövőnk, Marija Agbaba a Szombathelyen töltött féléve után került be először a szerb válogatott világversenyre utazó keretébe.

A december 3-án, jövő csütörtökön rajtoló Európa-bajnokságon a szerbek a C-csoportban a horvát, a holland és magyar válogatottal néznek majd farkasszemet.

Rendkívül büszkék vagyunk, hogy két játékosunk képviseli az SZKKA-t egy ilyen rangos világeseményen. Természetesen az Eb alatt hírt adunk játékosaink teljesítményéről.

Hajrá csajok!