Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Az SZKKA legkisebb növendékei is csodásan szerepeltek a hétvégén

U9-es és U8-as játékosaink is ügyesek voltak, bátran és jól játszottak a répcelaki fordulón.
Az SZKKA legkisebb növendékei is csodásan szerepeltek a hétvégén

Virág Noémi tanítványai mellett az SZKKA U9-es és U8-as korosztályai is részt vettek a hétvégi répcelaki fordulón. Az U9-esek Mátyás Fanni, a legkisebbek pedig NB I-es csapatunk szélsője, Varga Niki irányításával játszottak ragyogó meccseket.

- A lányok szeptemberben kezdték meg a felkészülést. Számukra új volt maga a kézilabda fogalma. Úgy gondolom, hogy az éves munkájuk eredménye megmutatkozott a hétvégi mérkőzésen. Jól szerepeltek a meccseken, sok cselt és szép védéseket láthattunk. Ezúton is szeretnék gratulálni nekik – fogalmazott a csapat edzője, Mátyás Fanni.

U9-es csapatunk tagjai: Kocsis Kíra, Benke Liliána, Szanyi Emília, Kovács Kincső, Iszak Ajna, Horváth Zsófia, Varga Liza, Pados Dóra, illetve az U8-ból feljátszók: Polgár Noémi, Árvay Gréta, Prenner Alíz, Jankó Jázmin, Lakatos Luca, Balázs Bianka.

- Vasárnap Répcelakon játszottunk négy bajnoki mérkőzést az U8-as korosztállyal. Nagyon örültem, hogy lehetőségünk volt meccseket játszani. A lányoknak ez volt az első bajnoki meccsük, de egyáltalán nem voltak megilletődve. Nagyon tetszett a hozzáállásuk, bátrak voltak és az utolsó pillanatig küzdöttek. Büszke vagyok a csapat összes játékosára – értékelt az U8-asok edzője, Varga Nikolett.

U8-as csapatunk tagjai: Juhász Jázmin, Baranyai Alíz, Polgár Noémi, Árvay Gréta, Prenner Alíz, Kiss Flóra, Jankó Jázmin, Kovács Maja, Lakatos Luca, Balázs Bianka.