Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Az Üstökös Kupán is mindent megteszünk az előkelő helyezésekért!

A hétvégén 3 különböző korosztályban 1-1 csapattal képviseltetjük magunkat a hagyományosnak mondható dunaújvárosi Üstökös-kupán.
Az Üstökös Kupán is mindent megteszünk az előkelő helyezésekért!

Szombat délután indultak útnak csapataink, mérkőzést viszont csak vasárnap játszanak, így nem kellett korán kelniük a lányoknak, kipihentebben tudnak nekivágni a torna küzdelmeinek.
Összesen 40 gyermek 4 edzővel vesz részt a tornán.

U10-es csapatunk Debreczeni Luca vezetésével vesz részt a tornán. A 2009-es születésű lányok 5+1-es játékrendszerben szivacskézilabda mérkőzéseket játszanak.
- Az U10-es korosztályban nem számolják az eredményeket, így szeretném, ha a lányok felhőtlenül tudnának kézilabdázni. A lányoktól azt kértem, hogy jókedvűen és bátran játszanak. Próbáljanak meg cselezni, ügyeskedjenek a védekezésben és fussanak sokat! Számomra az a legfontosabb, hogy mindenki nagyon jól érezze magát a hétvégén – fogalmazta meg elvárásait Debreczeni Luca edző.  

U10-es csapatunk menetrendje:
2018.10.21.(vasárnap): Dunaújváros,Gárdonyi G. Ált. Isk. tornaterme:
13:05 Érdi Sport KFT - Szombathelyi KKA
17:45 DKKA NKFT - Szombathelyi KKA
18:55 Szombathelyi KKA - FKSE- Algyő

U11-es csapatunk Debreczeni György edző vezetésével vesz részt a tornán. A 2008-as lányokból álló csapat már „nagypályán” mutathatja meg tudását.
- Tanultunk egy-két apróságot, szeretném, ha ezt meg tudnák mutatni a lányok. Egyénileg ügyesek vagyunk, szeretném, ha csapatként is azok lennénk. Az Üstökös Kupa jó alkalom, hogy a közösségünk még jobb legyen – tette hozzá Debreczeni György edző.

U11-es csapatunk menetrendje:
2018.10.21.(vasárnap): Dunaújváros Főiskolai sportcsarnok
„C” csoportba sorolt csapatunk csoportmérkőzései:
10:55 Szombathelyi KKA – K.Szeged SE
13:50 Szombathelyi KKA – Alba Fehérvár KC
17:55 Kispest NKK I. – Szombathelyi KKA

U12-es csapatunk a Nardai Viktória - Vers Ákos edzőpárossal vesz részt a tornán.
A 2007-es születésű lányok az „A” csoportba kerültek beosztásra.

Időrendben a mérkőzések: 2018.10.21.(vasárnap) Dunaújváros Arany János Ált. Isk. tornaterme:
08:35 Szombathelyi KKA - Dömsödi DSE
13:50 Szombathelyi KKA - Érdi Sport KFT II.
18:30 PC Trade Szeged SE – Szombathelyi KKA

- Igazi erőfelmérő lesz ez a torna, kíváncsian várjuk, hogy mit produkálnak a lányok. Helyezésben nem gondolkodunk, nem annyira ismerjük az ellenfeleinket, mérkőzésről-mérkőzésre fogunk haladni. Mindent megteszünk a minél előkelőbb helyezésért, de már akkor elégedettek leszünk, ha azt megcsinálják a lányok, amit gyakoroltunk és elterveztünk. Jó csapatunk van, sok potenciál van a lányokban, de ezt a pályán kell megmutatnunk. Bizakodóak vagyunk – foglalta össze elvárásait Vers Ákos csapatvezető.