Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Az utolsó 10 percben döntöttek lányaink!

Szombaton a leány serdülő I. osztály nyugati csoportjában a fővárosban, a KSI vendégeként gyűjtöttük be a 2 bajnoki pontot.
Az utolsó 10 percben döntöttek lányaink!

KSI Kézilabda Akadémia - Swietelsky-Szombathelyi KKA (13:15) 21:29
SZKKA: Tamási Kata 2, Győrffy Luca 4, Pődör Blanka 14, Horváth Anna 2, Lőrincz Brigitta, Juhász Anna, Lakatos Lizett 3, Sámson Petra 2, Horváth Lilla 1, Wagner Dóri, Mórocz Viktória, Farkas Hanna, Szuhogyi Rebeka, Varga Vanessza, Szentgyörgyvári Lia 1.

Az első félidőben még nem állt össze a védekezésünk, állandóan lemaradtunk és kaptuk az olcsó gólokat! Második félidőben váltottunk, de ettől sem javultunk fel. A változást talán a kesze-kusza végjáték hozta meg. Több kiállítás zavarta meg a játékunkat, a KSI nagy robbantással el akarta dönteni a mérkőzést, viszont talán ez őket zavarta meg jobban. Csak a meccs utolsó tíz percében dőlt el a 2 pont sorsa. Lányaink 9-3-as sorozatot produkálva megnyerték a mérkőzést!

Pődör Zoltán edző: egy kicsit a tavasz, egy kicsit az utazás is rányomta a bélyeget a játékunkra. A végén találtuk meg a legjobb összetételt a mai mérkőzéshez, ami a győzelemhez vezetett! Gratulálok a lányoknak nehéz meccs volt!

A győzelemmel pontszámban utolértük a tabella 3. helyén álló DKKA NKft. csapatát. Pődör Zoltán lányai legközelebb hazai környezetben szerepelnek, április 22-én ugyanis a listavezető Győri Audi ETO KC fiataljai ellen kell helytállni.