Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Bajnokcsapat! U14-es lányaink megnyerték a Területi Bajnokságot az idősebbek között

Nyolc góllal győztünk a döntőnek beillő rangadón az utolsó fordulóban.
Bajnokcsapat! U14-es lányaink megnyerték a Területi Bajnokságot az idősebbek között

Hatalmas az izgalmak maradtak az U15-ös Területi Bajnokság utolsó fordulójára, ahova az idősebbek között szereplő U14-es csapatunk a bajnoki cím reményében utazott. Az Ajkán rendezett játéknapon U14-es lányaink nyolc góllal legyőzték és letaszították az első helyről az addig listavezető Rinyamenti együttesét, majd a GÓNA elleni sima sikerrel eldőlt, hogy a Felsőházban kilenc győzelmet és egy vereséget gyűjtve megnyerték az U15-ös Területi Bajnokságot.

U15-ös Területi Gyermekbajnokság, Felsőház, 5. forduló, Ajka:

Rinyamenti KC SE – Szombathelyi KKA 20-28

Szombathelyi KKA – GÓNA SZKKE 32-17

-Az utolsó fordulóban a listavezető ellen léptünk pályára, és tudtuk, hogy legalább négy góllal kell nyernünk ahhoz, hogy legyen esélyünk az első hely megszerzésére. A lányok elbírták a terhet, rendkívül fegyelmezett játékkal, akarattal és küzdeni tudással megérdemelten nyolcgólos győzelmet arattak. A második meccsünket már simán hoztuk – értékelte az utolsó fordulót U14-es csapatunk edzője, Huszár Benjámin, aki szerint nagyon megérdemelték a lányok a bajnoki címet.

-Nagyon sok munka és áldozat van ebben, amit mások nem látnak. Ez a csapat nagyon megérdemli, hogy bajnokságot nyert. A hétköznapok munkájának a gyümölcse ez, ez egészen biztos. Igazán büszke vagyok a csapatra – nyilatkozta Huszár Benjámin.