Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Bajnoki meccsek között Magyar Kupa: az MTK érkezik Szombathelyre!

Az NB I-es csapat ellen nemcsak kiváló játékra és szerencsére, de szurkolótáborunk fantasztikus buzdítására is szükség lesz!
Bajnoki meccsek között Magyar Kupa: az MTK érkezik Szombathelyre!

A kupameccsre készülő Marosán György vezetőedző honlapunk érdeklődésére elmondta, hogy az NB I középmezőnyébe tartozó MTK ellen jászani nagymegtiszteltetés, hiszen lemérhető, hol tart az NB I /B-ben listavezető csapatunk és örül, hogy NB I-es csapatot hozott a sorsolás Szombathelyre.

- Szerettünk volna NB I-es csapat ellen játszani a Magyar Kupában. A sorsolás kedvezett. Az az MTK érkezik, amely hosszú évek óta meghatározó az első osztályú bajnokságban. Természetesen egy meccs alapján nem lehet komoly következtetéseket levonni és jól ismerjük, hogy az NB I egy más kávéház. Szeretnénk megtapasztalni, hogy ahová vágyunk, ahhoz képest, hol tartunk. Szeretnénk megmutatni, hogy megcibálható az oroszlán bajusza. Az sem elhanyagolható tény, hogy Pál Lászlóra és Golovin Vladimirre gondolva, régi ismerősökkel, barátokkal találkozhatunk és mérhetjük össze tudásunkat. Ez a meccs jól szolgálja majd a felkészülésünket, és ezt az élményt szeretnék jövőre majd minden héten átélni. Igyekszünk majd jól játszani, komoly ellenfelekkel szemben párharcokat nyerni, és amennyiben a 60 perc végén sikerülne csodát tenni, akkor az hatalmas teljesítmény volna. Akarunk, küzdünk, megfelelő érzelmekkel, szenvedéllyel játszunk majd, aminek a végén majd szurkolóinkkal együtt akarunk örülni - fogalmazott honlapunk érdeklődésére Marosán György vezetőedző, aki rengeteg szurkolót, telt házat vár és jó szórakozást kíván minden SZKKA-szurkolónak. 

Az SZKKA - MTK kupameccs szerdán 16 óra 15 perckor kezdődik.