Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Bandelier: Nagyon hiányoztak már a szurkolók, különleges energiákat kapunk tőlük

Szerb átlövőnk szerint rengeteget jelent a csapatnak, hogy szombaton újra nézők előtt léphetnek pályára.
Bandelier: Nagyon hiányoztak már a szurkolók, különleges energiákat kapunk tőlük

Mint ismert, szombaton délután újra szurkolók előtt lép pályára a Hungast SZKKA NB I-es csapata, amikor az ötödik helyen álló Motherson Magyaróvár érkezik az Aréna Savariába. Bizakodva várhatjuk a mérkőzést, ugyanis a legutóbbi fordulóban hatalmasat küzdve mindössze egyetlen góllal kaptunk ki a harmadik helyezett Vác vendégeként. A váciak ellen 8 találattal záró szerb átlövőnket, Biljana Bandeliert kérdeztük várakozásairól és a szurkolók visszatéréséről is.

- Nagyon sajnálom, hogy elveszítettük a Vác elleni meccset, benne volt a pakliban, hogy 1 ponttal térünk haza. Jó mérkőzést játszottunk, örülök, hogy akkor sem adtuk fel, amikor ötgólos hátrányban voltunk – kezdte Bandelier.  - A Mosonmagyaróvár ellen is ugyanezt a hozzáállást várom a csapattól, hogy harcoljunk a végsőkig. Remélem, hogy ezúttal a szerencse is mellénk áll.

- Mit szólsz ahhoz, hogy hosszú idő után szombaton újra szurkolók előtt léphettek pályára? Mit jelent ez a csapatnak?

- Végre visszatérhetnek a szurkolók a lelátókra, ez igazán örömteli hír. Nagyon hiányoztak nekünk és biztosan állíthatom, hogy rengeteget jelent a csapatnak a jelenlétük. Különleges energiákat kapunk tőlük és átlendítenek a nehéz pillanatokon, szóval tényleg nagyszerű, hogy végre ott lehetnek a mérkőzésen.

- Nagyon fontos mérkőzések várnak csapatunkra a bennmaradásért zajló küzdelemben. Mire számítasz a bajnokság hajrájában?

- Ez egy nagyon nehéz szezon mindenki számára, de most az a legfontosabb, hogy megnyerjük azokat a meccseket, amire szükségünk van. Hiszek a csapatban és bízom benne, hogy sikeresen vívjuk meg az idény hajráját. A bajnokság végén befejezem a kézilabda pályafutásomat és nem szeretnék negatív érzésekkel visszavonulni – nyilatkozta honlapunknak Biljana Bandelier.

A Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia örömét és büszkeségét fejezi ki, hogy egy ilyen volumenű kézilabdázó, mint Biljana Bandelier Szombathelyen fejezi be csillogó nemzetközi karrierjét és bízunk benne, hogy közös sikerekkel zárulhat le szerb átlövőnk ragyogó pályafutása!