Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Baranyai látogatók

Vasárnap este hat órától a Kozármisleny együttesével találkozik városunk NBI/B-s kézicsapata, a Swietelsky-Szombathelyi KKA. Füzesi Ferenc, alakulatunk vezetőedzője jó mérkőzést és hazai sikert vár az összecsapástól.
Baranyai látogatók

A 3. fogadja a 4. helyezettet az NBI/B Nyugati csoportjában vasárnap este hat órától. A Swietelsky-Szombathelyi KKA eddig öt siker mellett egyszer kapott ki, míg a baranyaiak 9 egységet zsebeltek be: a nyitó fordulóban a Moháccsal ikszeltek, négy győzelmük mellett Mosonmagyaróváron kapituláltak. Az előző játéknapon mindkét együttes nyert, így két, jó formában lévő társulat találkozik az egyetemi csarnokban.
– A Kozármisleny karakteres, jó csapat, és igazoltak is a nyáron Erősségük a gyors támadásvezetés, erre fel is hívtam a lányok figyelmét. Nem szabad kapkodnunk, rossz döntéseket hoznunk, mert azt az ellenfél könyörtelenül megbünteti. Ugyanakkor mi magunkkal foglalkozunk, erős, bajnokesélyes csaptunk van, amely minden meccsén győzni akar! Hazai pályán ezt a rangadót is meg kell nyernünk, és hiszem, hogy ez sikerül. Játékosaim remekül dolgoztak a héten, és szerencsére betegség és sérülés sem nehezítette a szakmai stáb munkáját. Nagyszerű, egységes társaság a miénk, szeretnénk újabb két ponttal megörvendeztetni lelkes szurkolóinkat – nyilatkozta honlapunknak Füzesi Ferenc.