Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Baresz és Márk a győri BL-csatán járt!

Stifter Márk örülne, ha ősztől Szombathelyen is láthatnánk a győri és fradista sztárokat.
Baresz és Márk a győri BL-csatán járt!

Ismeretes, hogy a Kozármislenyben szurkoló drukkereink közül 1 valakinek Pődör Zoltán klubelnök 2 VIP-jegyet ajánlott fel a március 2-i Győr – FTC BL meccsre. A szerencse, a sorsolás Farkasné Böröndi Beának kedvezett, Ő azonban átadta jegyeit törzsszurkolónknak, Stifter Márknak, aki barátnőjével, felnőtt csapatunk kiváló beállósával, Szendrei Barbarával együtt élt a kiváló lehetőséggel és szombat este megtekintették a csúcsderbit.  

- Nagyon jól éreztük magunkat minden fantasztikus volt! Nagyon örülök, hogy egy ilyen élményben lehetett részem! A mérkőzés nagyon jó volt, végig szoros meccs volt, amelynek végén igazságos döntetlen született. Külön öröm volt a régi fradis edzőimmel találkozni és, hogy a szurkolók a mai napig megismernek – számolt be boldogan győri élményeiről Baresz. 

Stifter Márk törzsszurkolónknak szintén nagyon bejött a BL-csata. 
- A gigászok igazi párharcát láthattuk, óriási volt, a látványos játék örök élmény marad számomra és bízom benne, hogy ősztől már Szombathelyen is viszontláthatom a két legmenőbb hazai kézilabda-csapatot – fogalmazott Márk.