Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Bátor és eredményes játék az U10-es bajnokságban

Folyamatosan fejlődnek a lányok, büszkék lehetünk U10-es és U9-es csapatunkra is.
Bátor és eredményes játék az U10-es bajnokságban

A hétvégén már a 4. fordulót rendezték Zalaegerszegen az U10-es Kisiskolás Bajnokságban, ahol U10-es csapatunk mellett U9-es együttesünk is pallérozódik. A Szombathelyi KKA csapatai a Marcalival és egymással csaptak össze Zalaegerszegen, a lányok bátor és annak ellenére is eredményes játékot mutattak a bajnoki mérkőzéseken, hogy ebben a korosztályban az eredményt még hivatalosan nem számolják.

U10-es Kisiskolás Bajnokság, 4. forduló, Zalaegerszeg:

Szombathelyi KKA 1- Marcali VSZSE

Szombathelyi KKA 1 – Szombathelyi KKA 2

- Nagyarányú győzelmekkel zártuk a fordulót. A rengeteg technikai hiba és kimaradt ziccer ellenére is magabiztosan hoztuk a mérkőzéseket. Az új kislányokon láttam a felzárkózást a többiekhez, a régiektől pedig koncentráltabb játékot várok már el, akármilyen bajnokságban játszunk. A győzelmekhez természetesen gratulálok a lányoknak – értékelt U10-es csapatunk trénere, Kiss Szabolcs.

Szombathelyi KKA 2- Marcali VSZSE

- A lányok bátran harcoltak, küzdöttek mindkét mérkőzésen és egyre több olyan dolgot látok a bajnoki meccseken, amit gyakorolni szoktunk. Büszke vagyok rájuk, folytatjuk tovább a munkát. Köszönjük a szurkolást – mondta az U9-es lányok edzője, Varga Niki.