Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Bécsben bizonyíthatunk

A karácsony és az újév közötti időszakban sem pihen minden csapatunk, hiszen a december 28-29-i bécsi nemzetközi kézilabda tornán 5 meccs is vár serdülő lányainkra. Pődör Blankáék csütörtökön még az Oladiban edzettek.
Bécsben bizonyíthatunk

A december végi, két ünnep között lebonyolítandó nemzetközi kézilabda tornán történő részvételünk kiváló nemzetközi kapcsolatainknak és persze a HYPO NÖ vendégszeretetének köszönhető.
A december 28-29-i nemzetközi sportesemény igazán színvonalas lesz, hiszen 6 kiváló csapat, a CSM Bukarest (román), az RK Petason Vranjic (horvát), Metzingen (német), Györ ETO és SZKKA (magyar), valamint a Hypo NÖ (osztrák) méri majd össze erejét.  

A bécsi tornán a 2002-es születésű és az annál fiatalabb kézilabdázók vehetnek majd részt, a tornán mindenki mindenki ellen pályára lép majd, a játékidő 2x20 perc lesz. 
– Örömmel értesültünk a meghívásról, 2003-as lányainkból összeállított csapatunkkal igyekszünk minél eredményesebben képviselni 10 éves közösségünket, városunkat, hazánkat. Nagy várakozásokkal nézünk a torna elé és bízunk benne, hogy újra élményekben gazdag programot, kiváló felkészülési lehetőséget nyújthatunk tehetségeinknek – nyilatkozta még korábban oldalunknak Pődör Zoltán klubelnök, aki azt is elárulta nekünk, hogy csütörtökön még 2 edzéssel itthon, az Oladi iskolában készül a serdülő csapat.  

Nemzetközi kapcsolataink egyik fő támogatója és segítője, Kovács Ferenc (Hypo NÖ) arról is értesítette klubunkat, hogy a bécsi tornán az edzésekre is lehetőség lesz.  
A torna főszervezője, Stefan Mericka levélben tájékoztatta Pődör Zoltán klubelnököt arról, pontosan mikor játszunk. Íme a műsor…

December 28. 12 óra: Győri Audi ETO KC – SZKKA (1. ford.)
                       15 óra: CSM Bucurest (román) – SZKKA (2. ford.)
                       20 óra: TUS Metzingen (német) – SZKKA (3. ford.)
December 29.: 9.30 óra: Hypo NO (osztrák) – SZKKA (4. ford.)
                       14 óra: SZKKA – RK Petason Vranjic (horvát) (5. ford.)
A torna eredményhirdetését december 29-én 17 órakor tartják majd.