Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Bejelentés: Válogatott játékosaink jövőre is az SZKKA-t erősítik

Balog Judit és Győri Viktória is szerződést hosszabbított klubunkkal.
Bejelentés: Válogatott játékosaink jövőre is az SZKKA-t erősítik

Az NB I-es bennmaradás mellett fontos célunk, hogy Szombathelyen tartsuk klubunk legfőbb értékeit. Ennek első lépéseként ma sajtótájékoztatón jelentettük be, hogy ukrán válogatott kapusunk, Balog Judit kettő, a múlt héten szlovák válogatottban bemutatkozó fiatal beállónk, Győri Viktória pedig egy évvel meghosszabbította szerződését klubunkkal, így mindkét válogatott játékosunk biztosan az SZKKA-t erősíti a következő idényben is.

Mindig próbálunk már a jövőre gondolni és a jövőnk értékeit megtartani. Fontos számunkra, hogy a felnőtt válogatottakban szereplő játékosainkkal szerződést hosszabbítsunk. Örömömre szolgál, ha fiatal, tehetséges játékosokkal tudunk hosszabbítani – fogalmazott a közös jövőről Pődör Zoltán ügyvezető-elnök.

Nagyon örültem a klub megkeresésének. Nagyon szeretek Szombathelyen lenni és a csapattal dolgozni. Tetszik az is, hogy a fiatalokkal mennyire törődik a klub. Hiszek abban, hogy együtt nagy célokat fogunk elérni. Ez a szezon eddig nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, de még van remény és nem adjuk fel és harcolunk a városért. Megtiszteltetés, hogy a következő két évben is itt lehetek, amit szeretnék megköszönni – mondta a mai sajtótájékoztatón Balog Judit.

A szerződések aláírása után az SZKKA tiszteletbeli elnöke, Dr. Hende Csaba egy emlékplakettel és csokor virággal lepte meg, valamint gratulált Győri Vikinek a felnőtt válogatottban való debütálásához.

Nagyon sokat köszönhetek a klubnak a fejlődésem szempontjából, ezért nagyon örülök, hogy maradhatok és a játékommal segíthetem a csapatot a továbbiakban is. Köszönöm – nyilatkozta Győri Viktória.