Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Bejutottunk a Final 4-ba!!! Győr - SZKKA 28-28

Pődör Zoltán irányította serdülő csapatunk az I. osztály nyugati csoportjában idegenben ikszelt a Győri Audi ETO KC I. csapatával, s ezzel megszerezte a 2. helyet!
Bejutottunk a Final 4-ba!!! Győr - SZKKA 28-28

Győri Audi ETO KC I. - SZKKA 28-28 (15-14)

SZKKA: Lőrincz Brigitta (k) - Tamási Kata 8, Lakatos Lizett 1, Horváth Anna 6, Pődör Blanka 9, Sámson Petra 3, Wutschi Verona 1, Tóth Nóri, Farkas Hanna, Wagner Dóri, Juhász Anna, Szabó Noémi, Szekér Petra, Kis sBrigitta, Juhász Luca, Márton Jázmin. 

Hatalmas elánnal estek egymásnak a csapatok, igazi élet-halál harc zajlott a pályán, hiszen a cél a Final 4-ba jutás volt. Az első 5 percben megleptük ellenfelünket, így az eleje nekünk kedvezett, aztán a hazaiak rendezték soraikat és megfordították a mérkőzés állását a félidőre, a szünetre 1 góllal ők vezettek. A második félidő elején a mieink óriásit küzdöttek és el akarták dönteni a meccset. Talán egy kicsit fáradni is látszott a Győr, lányaink 2 góllal átvették a  vezetést. A hazaiak azonban nem adták fel, új erőket mozgósítottak és a mieink hullámvölgyét kihasználva, visszavették a vezetést és a 45. percben 2 góllal, 24-22-re megléptek. Ennél jobban azonban nem engedték el a mieink a hazaiakat és hihetetlen akarással a mérkőzés utolsó 5 percében 6 gólt lőttek és csak 3 gólt engedtek a mezőnyből. Így az egyenlítő, időn túli hazai hetesnek már nem volt jelentősége, hiszen az iksz már nekünk kedvezett. Összességében hatalmasat küzdöttek a lányaink és megérdemelten kerültek a serdülő Final 4-ba!

- Nagyon büszke vagyok a csapatomra, hiszen nagyon nagy gödörből hihetetlen akarással jöttünk vissza. A lányok iagzi hősök, igazi sportemberek, szerencsésnek tartom magamat, hogy iylen csapatom lehet - összegezte a meccs tapasztalatait Pődör Zoltán edző.   

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK