Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Biztató eredmények az U12-es fordulón

Két csapattal vettünk részt a játéknapon.
Biztató eredmények az U12-es fordulón

A hétvégén Hajmáskéren rendezték az U12-es Gyermekbajnokság 1. fordulóját, amelyen egyesületünk két csapattal is képviseltette magát. Az SZKKA I. néven szereplő U12-es gárdánk mindkét mérkőzését megnyerte, míg az idősebbek között pályára lépő U11-es együttesünk (SZKKA II.) a vereségek ellenére is jól küzdött a nagyobbak között.

Szombathelyi KKA I. – BBSC Balatonboglár 20-15

Szombathelyi KKA I. – Szentgotthárdi KK 19-14

- A lányok jól küzdöttek, lelkesen kézilabdáztak, így meglett az elvárt eredmény. Szerettünk volna nagyobb különbséggel nyerni, de sok hibát vétettünk. Amit a héten gyakoroltak, azt szépen megmutatták a lányok. Sokat kell még tanulnunk, a héten az idősebbek között, az U13-as korosztályban tudunk majd gyakorolni – értékelt csapatunk edzője, Debreczeni György.

Szentgotthárdi KK – Szombathelyi KKA II. 18-11

Szombathelyi KKA II. – Sárvári Kinizsi 14-15

- Alakulóban lévő csapatunk mindkét mérkőzésen a nagyobbak között, voltak kifejezetten jó periódusai a mérkőzéseknek. Egyénileg nem volt kimagasló teljesítmény, viszont csapatként szépen teljesítettek a lányok. Látjuk, hogy hova akarunk eljutni, sokat kell az edzéseken tanulni. A héten a saját korosztályban látjuk majd igazán, hogy hol is tartunk. Gratulálok a lányoknak és köszönjük a sportszerű szurkolást a szülőknek – fogalmazott Debreczeni György.