Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Biztonsági előírások a DKKA elleni mérkőzésre

Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra.
Biztonsági előírások a DKKA elleni mérkőzésre

Mint ismert, szerda este 18 órától a Dunaújvárosi KKA együttesét látja vendégül az Aréna Savariában a Hungast Szombathelyi KKA NB I-es csapata. A korábbi hazai mérkőzésekhez hasonlóan kérjük Szurkolóinkat a biztonsági előírások betartására. A kormány bejelentése alapján a mai naptól újra életbe lépett a rendkívüli jogrend, ami előírja, hogy a sportrendezvények nézőterén a nézők csak minden harmadik ülőhelyet foglalhatják el, két néző között két ülőhelyet üresen kell hagyni, és a közvetlenül egymás mögötti ülőhelyek sem foglalhatóak el. Tisztelettel kérjük Szurkolóinkat, hogy fokozottan ügyeljenek ezekre az intézkedésekre és a szünetekben is tartsák a másfél méteres távolságot. 

A hatályos szabályok alapján az alábbi rendelkezéseket is szigorúan be kell tartani:

- Az Aréna Savariába történő belépéskor kötelező testhőmérséklet mérés, 37.5 fokos testhőmérséklet felett senki nem léphet be a csarnokba.

 

- Belépéskor kötelező a kézfertőtlenítés.

 

- Az Aréna Savariába való belépés csakis maszkban engedélyezett, a maszkot a csarnokban töltött tartózkodás alatt végig kötelező viselni.

Kérjük Szurkolóinkat, hogy az Aréna Savariában a műsörfüzettel kijelölt helyekre foglaljanak helyet, így betartva hatályos szabályokat!!!