Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Biztosítsd be helyedet hazai NB I-es mérkőzéseinken!

Félszezonos bérlettel biztosan nem maradsz le egyik bajnokinkról sem.
Biztosítsd be helyedet hazai NB I-es mérkőzéseinken!

Hat hazai mérkőzésünk van hátra az idei szezonból, amelyekből négyet a Haladás Sportkomplexumban, kettőt pedig  az Aréna Savariában játszunk.

Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy hatalmas az érdeklődés minden egyes hazai bajnokink iránt, eddig bárhol játszottunk, mindenhol telt ház fogadta lányainkat. 

A Rohonci úti létesítményben viszont csak korlátozott számban szurkolhatnak drukkereink.  Ezért, klubunk újból segíteni próbál szimpatizánsainknak. Azért, hogy élőben tudják megtekinteni drukkereink a mérkőzéseket, félszezonra szóló bérletet adtunk ki, így, aki ezt megveszi, garantálja is a helyét a lelátón.

A hat mérkőzésre szóló félszezon bérlet kedvezményes áron, 8500 Forintért vásárolható meg Berzsenyi téri irodánkban, már a keddi napon is, reggel 8 órától. 

A bérletek a Haladás Sportkomplexumba és az Aréna Savariába is belépésre jogosítanak, ezen kívül extra szolgáltatás, hogy a bérlettel rendelkező drukkerek ingyenesen utazhatnak el az idegenbeli mérkőzéseinkre, a szurkolói busszal.

Érdemes tehát sietni, mert csak korlátozott számban tudunk bérleteket eladni, és amennyiben azok elfogynak, nem lesz lehetőség belépők vásárlására a vasárnapi, Szent István SE elleni rangadóra.