Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Büszkék vagyunk: Pődör Rebeka és Christe Dalma a magyar strandkézilabda válogatottban

Büszkék vagyunk: Pődör Rebeka és Christe Dalma a magyar strandkézilabda válogatottban

Büszkén jelenthetjük be, hogy a Szombathelyi KKA csapatának két kulcsembere, Pődör Rebeka és Christe Dalma meghívót kapott a magyar női strandkézilabda válogatott edzőtáborába. A nemzeti együttes idén május végén Európa-bajnokságon vesz részt Portugáliában, a lányok pedig a kontinensviadalra készülnek fel a mostani összetartáson. A válogatott tagjai a mostani hétvégén vesznek részt a budapesti edzőtáborban, az SZKKA játékosai pedig izgatottan várják, hogy a kézilabda egy másik formájában is kipróbálják magukat.

- Nagyon nagy megtiszteltetés ért bennünket, amikor megkaptuk a behívót. Őszintén nem számítottam rá, viszont kíváncsian várom magát az élményt, és hogy képviselni tudjuk Magyarországot. Az első összetartásunkon ismerkedünk majd a közeggel és a többi lánnyal is, mivel csak a pályáról ismerem őket. Remélem, egy jó csapat fog összejönni és sikerül akár egy szép eredménnyel hazatérnünk májusban – fogalmazott Pődör Rebeka, az SZKKA csapatkapitánya.

- Nagyon örülök a behívónak, eddig még nem volt alkalmam kipróbálni magam a strandkézilabdában. Izgatottan várom az összetartást és hogy megismerhessem a többieket– mondta az edzőtábor előtt Christe Dalma.