Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Cél a két pont begyűjtése!

Vasárnap este Csurgóra látogat a Swietelsky-Szombathelyi KKA NB/I B-s csapata. Füzesi Ferenc természetesen győzelemmel kalkulál a találkozón.
Cél a két pont begyűjtése!

A mieink jó formában vannak, két hete Marcaliban arattak fölényes sikert, majd a múlt vasárnap a kozármislenyieket verték Schnekék nyolc góllal. A szombathelyi alakulat 12 egységet szerzett eddig, a mai ellenfél kettőt. 
– Noha a csurgóiak csak egy meccset nyertek, azért ennél több van ebben a gárdában. Egyénileg képzett játékosok alkotják a keretet, viszont csapatként még nem funkcionálnak rendesen. Masszív a védekezésük, erőltetik a test-test elleni párharcokat, úgyhogy nem szabad félvállról vennünk ezt a mérkőzést sem – mint ahogy egyet sem. A héten jól mentek a lányok, tisztességgel edzettek, motiváltak voltak, akarják az újabb sikert. Idegenben soha nem egyszerű, de profik a játékosaim, meg kell oldaniuk ezt a feladatot is. Győzelmet várok, de azt nem adják ingyent. Koncentrált játékot várok, ha ezt hozzuk, nem marad el a siker – vélekedett Füzesi Ferenc.