Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Christe Dalma 18 védéssel segítette győzelemhez a csapatot

Fiatal kapusunk szerette volna meghálálni a bizalmat és a szurkolók támogatása is nagy löketet adott neki a SZISE elleni derbin.
Christe Dalma 18 védéssel segítette győzelemhez a csapatot

A hétvégén óriásit küzdve és nagyszerű játékot mutatva vettük el idegenben a Szent István SE veretlenségét. A rangadón a jól működő csapatjáték mellett több kiváló egyéni teljesítmény is akadt: Christe Dalma közel 40%-os hatékonysággal összesen 18 védéssel segítette győzelemhez csapatunkat. Fiatal kapusunk így emlékezett vissza az idegenbeli derbire.

Már a héten éreztem a lányokon, hogy mindenki alig várja ezt a csatát. Mindenki teljesítette az edzői utasításokat és a jó egyéni teljesítmények mellett igazi csapatként játszottunk, harcoltunk egymásért. Mindenképp szerettem volna meghálálni a bizalmat és a szurkolók szeretete is akkora löketet adott, hogy a nehezebb pillanatokban is higgadt és türelmes tudtam maradni. Úgy gondolom, hogy összeálltunk és meccsről meccsre építettük, építjük magunkat. Bízom benne, hogy mindenkitől elvesszük a két pontot és bajnokok lehetünk a szezon végén – értékelt az SZKKA hálóőre, Christe Dalma.