Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Családlátogatás, óriáskerekezés, ajándékvásárlás, tanulás és gyógytorna

Megkérdeztük NB I-es játékosainkat, hogy telik a 2 hetes pihenő. Mayer Maja, Pődör Rebeka, Csire Fanni, Gadányi Maja és Mayer Szabina pedig el is mondta...
Családlátogatás, óriáskerekezés, ajándékvásárlás, tanulás és gyógytorna

A Mosonmagyaróvár elleni november 16-i győztes meccs után jól megérdemelt szabadságra mentek NB I-es csapatunk játékosai. Lassan véget ér a 2 hetes pihenő, így megkérdeztük, kinek mivel telt, telik a szabadidő.  

Csapatkapitányunk, Mayer Maja párjával töltötte ezt a 2 hetet.

- Megpróbáltuk kihasználni a szabadságot és minél többet együtt lenni, kirándultunk és próbáltunk aktiv programokat szervezni, amelyeken a 2 kutyám is részt vett! Volt lehetőségem családomat is meglátogatni, azokhoz a barátokhoz is elmentünk, akikre a bajnokság alatt nincs lehetőség - tudtuk meg Majától.  

Pődör Rebeka nagyrészt pihenéssel töltötte a napokat, megpróbált feltöltődni és kihasználni azt, hogy volt egy kis ideje a többi dolgát is elintézni.

- Mivel lassan közeledik a karácsony, ezért főként az ajándékok beszerzését intéztem és terveztem, emellett persze próbáltam magamat szinten tartani edzésekkel is. Múlt héten NB I/B-s meccsen voltunk Nagyatádon, de elkísértem az ifi csapatot a szerdai Vasas elleni meccsükre is. A héten szerencsém volt eljutni a budapesti karácsonyi vásárba, de még tervezek Bécsbe is elmenni. Emellett már várom, hogy elkezdődjön a téli felkészülés és, hogy újra pályára lépjünk december 29-én - árulta el Beki. 

Csire Fanni és Gadányi Maja arról számolt be, hogy a pénteken üzembe állított óriáskereket biztosan kipróbálják. 
- Jól teki, a szünet nagyon ránk fért. Nagyon örülük, hogy kipróbálhatom majd a barátommal a napokban az óriáskereket. Szeretném Szombathely látványosságait, szépségeit az óriáskerék tetejéről is megnézni, illetve nagyon izgalmasnak tartom, és jó ötletnek, hogy felépítették Szombathelyen is - válaszolta Fanni.  

Gadányi Maja pedig - mint mondja, - azért próbálja majd ki, mert még sosem ült óriáskeréken.

Mayer Szabina sajnos sérülés maitt hiányzott az előző fordulókban, de a szünet alatt mindent megtesz, hogy december végén teljes erővel visszatérhessen.  
- Köszönöm, jól vagyok, minden rendben van! Gyógytornázom és az erőnléti edzéseket végzem és, ezen a héten elkezdtem futni a teremben klubelnökünk, Pődör Zoltán NB I/B-s edzései alatt. Közben persze pihenek is és tudok készülni a vizsgáimra is. Az ELTE-SEK NEK edzőképzőjére járok, szeretném a C licenszet megszerezni - mondta Szabina.

A szünet lassan véget ér, december 3-án már erőnléti edzésekkel megkezdődik a felkészülés a bajnokság folytatására. A mieink legközelebb december 29-én Debrecenben lépnek pályára.