Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Csapatfotózás és edzés

Minden pillanatot kihasznál NB I-es csapatunk a felkészülésre, így a csütörtöki csapat- és egyéni fotók elkészülte után is kemény edzést vezényelt Marosán György vezetőedző.
Csapatfotózás és edzés

Rutinos VB-ezüstérmes és BL-győztes játékosaink és persze a tehetséges saját nevelésű fiataljaink is izgatottan várták, hogy fotósunk megörökítse őket. Csütörtök délután nemcsak az egyéni portrék készültek el, de a szezonnak megújult keretettel nekivágó csapatunk is összeállt egy-egy mosolygós és komoly képre.

Miután a csapat valamennyi tagjáról és a szakmai stábról is elkészültek a fotók, Marosán György és Farkas József is alig várta, hogy a sípjába fújhasson is megkezdje az edzést, hiszen ma délután már a Dunaújváros otthonában játszanak lányaink felkészülési meccset. 

- A mai edzőmecstől azt várom, hogy megtörjük a monotóniát, a hét lezárásaként, a játékon lesz a hangsúly. Még kezdetleges állapotban vagyunk, mind védekezésben, mind támadásban, ezért nem az eredmény lesz a fontos, sokkal inkább azt várom, hogy a játékosság domináljon - nyilatkozta weboldalunknak indulás előtt Marosán György. 

A Dunaújváros - SZKKA meccs 17 órakor kezdődik.