Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Csatlós Csenge is mentett kutyus szerető gazdija

A nyáron igazolt fiatal kapusunk a szabadidejét utazással, olvasással és a barátaival tölti. Molly nevű kutyusa pedig a feltétlen szeretetet jelenti számára.
Csatlós Csenge is mentett kutyus szerető gazdija

A héten a nyáron érkező kapusunkkal, Csatlós Csengével folytatjuk az új játékosainkat bemutató cikksorozatunkat. Fiatal hálóőrünk a szabadidejéről, mentett kutyájáról, a mezszámáról és a kedvenc játékosáról is mesélt honlapunknak.

- A szabadidőmet általában pihenéssel töltöm, nagyon szeretek olvasni, illetve eljárni a barátaimmal kávézni, étterembe, emellett mindenféle szabaduló szobát és társasjátékot is szeretünk. Szeptembertől kezdődik az egyetem, úgyhogy a tanulást is bele kell illesztenem a sűrű hétköznapokba. Imádok utazni, szerencsére tavaly több szép helyre sikerült eljutnom és itt Szombathelyen is amint volt egy kis szabadidőm, elmentünk kirándulni a környékre és Ausztriába – kezdte Csatlós Csenge, aki szintén szerető gazdája egy kiskutyának

- Az én kutyusom egy kis keverék, akit Mollynak hívnak és kb. 8 hónapos. Itt van velem Szombathelyen, minden reggel és este megyünk sétálni, emellett jó nagyokat birkózunk a lakásban. ha van rá lehetőség kutya oviba is megyünk és szeretünk nagyokat kirándulni. Ő jelenti számomra az igazi feltétlen szeretetet, mivel mentett kutyus, nagyon hálás minden együtt töltött pillanatért. Megtanította nekem milyen igazán törődni valakivel és ez mekkora felelősséggel is jár.

Van olyan sportoló, akire példaképként tekintesz, vagy csak simán a kedvenced?

- Katrine Lunde munkásságát nagyon nagyra tartom. Hihetetlen, hogy ennyi idő után is ilyen komoly szinten tud kiegyensúlyozott és remek teljesítményt nyújtani.

Miért éppen a 61-es mezszámot választottad?

- A 6-os a szerencse számom és 1-jén születtem, így rám ragadt.

Milyen céllal vágtál neki a szezonnak?

- Szeretnék minél többet fejlődni és élni minden lehetőséggel, amit kapni fogok, illetve olyan biztos ponttá válni, amivel később az NB I-ben is megállom majd a helyem.

Van e sporttal, kézilabdával kapcsolatos személyes mottód? Mi motivál a legjobban?

- Az olimpiabajnok Egerszegi Krisztinától idéznék: Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!” Be szeretném bizonyítani, hogy megállom a helyem az élvonalban és szeretném kihozni magamból a legjobb teljesítményt.