Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Csoportelsőként továbbjutva folytatjuk a koperi tornát!

Serdülő csapatunk pénteken folytatta hibátlan teljesítményét, Pődör Blankáék ezúttal is nagyon magabiztos győzelmet aratva jutottak tovább.
Csoportelsőként továbbjutva folytatjuk a koperi tornát!

A sok tétmeccs között volt egy kis idő a kikapcsolódásra is, ezért Pődör Zoltán csapata kihasználta a lehetőséget és a portorozi strandon lazított pár órácskát. Aztán kora este jött az utolsó csoportmeccs. 

SZKKA – ZRK Izola 26:14

SZKKA: Pődör Blanka 6, Tamasi Kata 3, Lakatos Lizett 4, Horváth Anna 3, Juhász Anna 1, Szekér Petra 1, Farkas Hanna, Szentgyörgyvári Lia 2, Sámson Petra 2, Horváth Lilla 2 Mórocz Viktória, Farkas Nerina 2. 

- Kicsit a mai strand, az ugrálás és az úszás kiszívta az energiáinkat, ami inkább védekezésben mutatkozott meg. 1 kiállítással hoztuk le az egész mérkőzést, amíg a másik oldalon legalább 6 volt és egy piros lap is! Viszont támadó játékban sok szép mutatványt láthattunk a lányoktól – értékelte a mai teljesítményt Pődör Zoltán. 

Ezzel csoportelsőként jutott tovább csapatunk. Folytatás holnap délben, amikor a D csoport második helyezettjével játszanak lányaink. Ennek a mérkőzésnek a kimenetelétől függ, hogy bejutunk-e a legjobb 4 közé!
 

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK