Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Csúcsrangadó előtt ifi csapatunk!

Az ifi I. osztály nyugati csoportjában az SZKKA - NEKA I. meccset szerdán 16.45-től rendezzük!
Csúcsrangadó előtt ifi csapatunk!

A bajnokság 7. fordulója előtt a mieink 6 mérkőzésből szerzett 12 ponttal, 100%-os teljesítménnyel vezetik a tabellát, ellenfelünk pedig 5 győzelemmel és 1 vereséggel (Vasas ellen 34-35) 10 ponttal a 2. helyen várják a csúcsrangadót.  A szerdai derbi előtt a klubelnök-edzőt kérdeztük várakozásairól.

- Ne tévesszen meg senkit a jelenlegi helyezés, a NEKA I. együttesének eddig nívósabb ellenfelei voltak, mint nekünk. Egészen biztos vagyok benne, hogy hozzánk a legerősebb csapatukkal érkeznek, de így is készülünk. Minden erőnkkel azon leszünk, hogy megfogjuk őket. Úgy gondolom, nagyon kemény meccs lesz, de mi megteszünk mindent, hogy folytassuk eddigi kiváló sorozatunkat. Bizonyítani szeretnénk, ehhez pedig szükségünk lesz szurkolóink támogatására is - fogalmazta meg meccs előtti érzéseit Pődör Zoltán klubelnök-edző.  

Szurkolóinkra tehát óriási szükség lesz, ezért kérünk mindenkit, aki teheti, jöjjön ki szerda délután az ifi rangadóra! Az SZKKA - NEKA I. rangadó 16.45-kor kezdődik az Egyetemi Sportcsarnokban, ahol előtte, 15 óráról, a serdülő I. osztály nyugati csoportjában Vers Ákos 7. helyen álló csapata a  listavezető és hibátlan teljesítménnyel álló NEKA csapatával mérkőzik meg.  

Szurkoljunk ,,lányainknak" , teremtsünk fantasztikus hangulatot mindkét meccsen! Hajrá csajok, hajrá, SZKKA!