Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Csúcsrangadót játszik serdülő csapatunk!

NEKA – SZKKA derbit rendeznek csütörtök délután a serdülő I. osztály nyugati csoportjában. A két ellenlábas 3-3 vesztett ponttal jelenleg a 2-3. helyen áll az 1 meccsel többet jegyző, de már 4 vesztett ponttal álló győriek mögött.
Csúcsrangadót játszik serdülő csapatunk!

Az utazás előtt honlapunknak nyilatkozó Pődör Zoltán edző szerint nagy csata, kemény küzdelem dönt majd a 2 csapat között. 
- Felkészültünk a csütörtök délutáni csúcsrangadóra. Úgy gondolom, hogy a NEKA számára mindenképp előnyös, hogy hazai pályán játszhat. Egész héten úgy készültünk, hogy megnehezítjük a dolgukat, sőt szeretnénk megnyerni a rangadót, ezzel ugyanis óriási lépést tennénk a Final 4 felé – fogalmazott Pődör Zoltán. 

Az edző szerint mivel minél hamarabb szertnénk bebiztosítani helyünket a néegyes döntőben, ezért idegenben is tudni kell rangadót nyerni. Csütörtökön tehát Balatonbogláron vagy a bajnokság hajrájában a győriek ellen vendégként  kell győzni. 
- Nagy csatára, kemény küzdelemre, izgalmas meccsre számítok. Úgy érzem jól felkészültünk a NEKA csapatából, de tudom, hogy ők is ugyanzt teszik belőlünk. Szerintem a mérkőzés végkimenetele szempontjából döntő faktor lehet a jó védekezés, és a gyors támadás-építés. Amennyiben tudunk a saját stílusunkban játszani, nyerehetünk – tette hozzá Pődör Zoltán klubelnök.

A NEKA – SZKKA rangadó csütörtökön 14 órakor kezdődik Balatonbogláron.