Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Debrecenbe utazunk vasárnap

A fiatalokból álló DVSC U19 csapatához látogatunk.
Debrecenbe utazunk vasárnap

Zsinórban öt bajnoki győzelem után ezen a hétvégén idegenben lép pályára felnőtt csapatunk: vasárnap délután a DVSC SCHAEFFLER U19-es együtteséhez látogatunk a bajnokság 26. fordulójában. Csapatunk formáját tekintve bizakodva várhatjuk az idegenbeli összecsapást, de az NB I-be visszajutás már nem csak a saját kezünkben van, a feljutó helyen álló Vasas és a Kozármisleny mögött is egy pont a hátrányunk.

Feljutási reményeink életben tartásához tehát már nem hibázhatunk, minden hátralévő meccsünket meg kell nyernünk és bár esélyesként utazunk a Debrecenbe, nem ígérkezik sétagaloppnak a fiatalokból álló DVSC U19 elleni összecsapás.

A DVSC SCHAEFFLER U19-es csapata 12 győzelemmel, 1 döntetlennel és 11 vereséggel a tabella nyolcadik helyén tanyázik. Két jó formában lévő gárda fog összecsapni a Hódos Imre Sportcsarnokban, ugyanis a debreceni fiatalok is megnyerték legutóbbi három bajnokijukat, előtte pedig csak négy góllal kaptak ki a Kozármisleny otthonában.

Hazai pályán kifejezetten veszélyes ellenfél a DVSC U19, utoljára januárban találtak legyőzőre hazai környezetben, viszont ami még mellettünk szól, hogy az őszi szezonban december elején kiütéses, 21 gólos győzelmet arattunk ellenük az egyetemi csarnokban (40-19).