Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Diákolimpia: szombaton dől el a csoportelsőség

A diákolimpia III. korcsoport országos döntőjében a sorsolás szeszélyének köszönhetően Szigetszentmiklós, Békéscsaba, Győr és Szombathely (Zrínyi) csapatai kerültek egy csoportba.
Diákolimpia: szombaton dől el a csoportelsőség

Eredmények: Zrínyi (Szombathely) – Kardos (Szigetszentmiklós) 31-21, Zrínyi (Szombathely) - Kazinczy (Békéscsaba) 23-16. Csapatunkban csak SZKKA-ban kézilabdázó lányok szerepeltek.

A csapat tagjai: Molnár Nilla, Czenki Lara (kapusok), Wutschi Verona, Juhász Luca, Marton Jázmin, Krilov Zita, Horváth Luca, Kiss Jázmin, Bozsodi Eszter, Borhy Sára, Baranyai Emma, Takács Klaudia.
- Az erősebbik csoportba kerültünk, jó csapatok ellen mérkőzhetünk meg. Szorosabb meccsekre számítottam, de kijött az erőnlétbeli főlényünk mindkét mérkőzésen. Elsődlegesen a csoportból való továbbjutást tűztük ki célul, ezt két meccs alatt sikerült elérni. Holnapi Győr elleni meccsen dől el, hogy csoportelsők vagy másodikak leszünk. Ma elégedettek voltunk a lányokkal, hoztuk azt a szintet, ami elég volt két biztos győzelemhez. Kíváncsian várjuk a folytatást – összegezte a látottakat Vers Ákos és Gubián Tamás edzők. 
 

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK