Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Serdülőink Dunaújvárosban, két edzőmeccs a DKKA vendégeként

Serdülőink Dunaújvárosban, két edzőmeccs a DKKA vendégeként

A múlt hétvégén a Szombathelyi KKA serdülő csapata is lejátszotta első nyári felkészülési mérkőzéseit, Surman István tanítványai Dunaújvárosban, a DKKA korosztályos gárdájával vívtak két edzőmeccset. Az első mérkőzésen nagyon meglátszódott a csapaton a hosszú utazás és hogy ez volt az első edzőmérkőzésük a nyáron. A sok technikai hiba ellenére küzdelmes mérkőzést játszottunk, a találkozó vége előtt hat perccel még hat góllal vezettek a hazaiak, de egy nagy hajrával a végén mi támadhattunk a győzelemért, végül döntetlennel zárult az első összecsapás.

A második meccset már jobban kezdte serdülő csapatunk, az egész első félidőben döntetlen körül mozgott az eredmény. A második játékrész közepén a DKKA csapata csinált egy négy-nullás sorozatot, még innen is vissza tudtunk kapaszkodni. Kétgólos vereség lett a vége, de ha a végjátékban kicsit jobban koncentrálunk, akkor jobb eredmény is születhetett volna.

- Mindkét mérkőzés nagyon hasznos volt a számunkra. Örülök neki, hogy ilyen rövid idő után is viszontláttam az edzéseken gyakoroltakat.  Természetesen még sokat kell fejlődnünk, főleg önbizalom terén, de véleményem szerint ott tartunk, ahol tartanunk kell jelenleg – értékelt serdülő csapatunk edzője, Surman István.

DKKA – Szombathelyi KKA 21-21

Serdülő felkészülési mérkőzés, Dunaújváros

SZKKA: Albert Z., Piri J., Horváth L. (kapusok), Horváth Lu. 1, Krilov 1, Pál 3, Kasper, Rákos 2, Szlámer, Kiss J. 1, Takács K. 1, Lékai 8, Farkas K. 1, Szabó-Rácz 1, Szákovics 1, Nemes 1.

DKKA – Szombathelyi KKA 27-25

Serdülő felkészülési mérkőzés, Dunaújváros

SZKKA: Albert Z., Piri J., Horváth L. (kapusok), Horváth Lu., Krilov 4, Pál K., Kasper, Rákos 2, Szlámer 6, Kiss J. 3, Takács K., Lékai 5, Farkas K. 2, Szabó-Rácz, Szákovics 2, Nemes 1.