Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Dupla rangadó, dupla győzelem

U19-es és U17-es csapatunk is jól kezdte a 2024-es évet és legyőzte a rivális Érd együttesét.
Dupla rangadó, dupla győzelem

Rangadóval kezdte a 2024-es évet serdülő csapatunk, amely közvetlen riválisát, az Érd együttesét látta vendégül az U17 I. osztályú bajnokság küzdelmeiben. U17-eseink végig magabiztosan vezetve végül 11 gólos győzelmet arattak és fontos két pontot szereztek a bennmaradásért folytatott harcban.

Szombathelyi KKA – Érd 35-24 (17-10)

U17 I. osztály, 12. forduló, Egyetemi Sportcsarnok

SZKKA: Papp 1, Németh (kapusok) – Kovács 5, Kustán 2, Lang 1, Lepsényi 2, Pintér 1, Bősze 4, Pál K. 1, Kasper 1, Csizmazia 5, Laposa 2, Kelemen 1, Arday 9, Simon, Kocsis.

- Gratulálok a csapatnak! Ma kifejezetten jól kézilabdáztunk. Örülök, hogy így kezdtük az új évet, továbbá bízok benne, hogy ez a győzelem önbizalmat ad nekünk a folytatáshoz – értékelt serdülő csapatunk edzője, Huszár Benjámin.


U17-eseinkhez hasonlóan U19-es csapatunk is a rivális Érdet látta vendégül az U19 I. osztályban. A lányok két góllal megnyerték a szoros rangadót és megszerezték első győzelmüket a bajnokságban.

 

Szombathelyi KKA – Érd 30-28 (15-14)

U19 I. osztály, 12. forduló, Egyetemi Sportcsarnok

SZKKA: Pados, Piri, Horváth L. (kapusok) – Szákovics, Török 9, Takács, Nemes 5, Horváth Lu., Kiss J., Kasper 3, Szabó-Rácz, Pál K., Nyári 2, Csizmazia 1, Gönczöl 7, Pál Zs. 3.

- A lányok nagyon akarták a győzelmet, a végéig küzdöttek, aminek meg is lett az eredménye. Remélem, hogy ez az évkezdés a továbbiakban is jó eredményeket hoz és a bajnokság folytatásában egyre jobbak leszünk – fogalmazott ifistáink trénere, Mirko Vujovic.