Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Eb-selejtezők: jól szerepeltek válogatottjaink

NB I-es csapatunk légiósai közül a szerb Katarina Tomasevics és az ukrán Liliia Gorilszka is meghívót kapott hazája válogatottjába és szerda este már pályára is léptek.
Eb-selejtezők: jól szerepeltek válogatottjaink

Ismeretes, hogy szünetel a K&H női kézilabda liga, mivel EB-selejtezők garmadát rendezik ezekben a napokban szerte az öreg kontinensen.

NB I-es csaptunk kiváló légiósai közül Katarina Tomasevics a Svájc elleni hazai meccsen szerepelt a szerb kapuban. A kétszeres szerb-, egyszeres osztrák-, német- és magyar bajnok játékosunk jól teljesített és hozzájárult a nagyon magabiztos hazai sikerhez. 

Szerbia - Svájc 35:23 (17:11) 

Az összecsapásról ITT megtekinthető egy rövid bejátszás, amelyet az eurohandball.com tett közzé. 

Másik kitűnőségünk, Liliia Gorilszka idegenben szerepelt hazája válogatottjával. Megtudtuk, hogy Liliék végig nagyon szoros meccsen voltak érdekeltek. A romániai Brassóban megrendezett EB-selejtezőn a háromszoros ukrán bajnok, 2012-2013-ban pedig szerb bajnok és kupagyőztes játékosunk elsősorban a védőmunkában kapott szerepet. 

Románia - Ukrajna 27:24 (15:12)

Légiósaink továbbra is érdekeltek hazájuk válogatottjában, szeptember 28-án, szombaton ugyanis Ukrajna - Lengyelország, 29-én, vasárnap pedig Szlovákia - Szerbia EB-selejtező összecsapásokat rendeznek.