Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Ebben több volt: hazai vereség az NB I/B-ben

Ebben több volt: hazai vereség az NB I/B-ben

Szombaton este a rivális Gárdony-Pázmánd NKK együttesét látta vendégül ifjúsági csapatunk a felnőtt NB I/B-ben. A találkozó elején felváltva estek a gólok, 4-2-es vezetésünk után fordítottak a vendégek, 4-6-nál Pődör Zoltán vezetőedző kért időt. Már három gól is volt a Gárdony előnye, de a 18. percre egyenlítettünk, 10-10-es állásnál a vendégek kértek időt. Kiélezett küzdelem zajlott a pályán, minden gólért nagyon meg kellett dolgozni, a szünetben 15-16-ot mutatott az eredményjelző.

A fordulás után több hiba is csúszott a játékunkba, támadásban és védekezésben sem találtuk a ritmust, így folyamatosan növelte előnyét a vendégcsapat. 19-23-as állásnál vezetőedzőnk időkéréssel próbálta felrázni a lányokat, de az utolsó tíz percbe lépve már 6 gól volt a különbség. Innen már nem volt visszaút fiataljaink számára, kilencgólos vereség lett a vége, 26-35.

Szombathelyi KKA U19 – Gárdony-Pázmánd NKK 26-35 (15-16)

NB I/B Nyugati-csoport, 11. forduló

SZKKA: Farkas H. (K) – Horváth A. 3, Zsákovics 7, Győri 5, Gabnai 1, Pődör B. 8, Pham Lien Csere: Lőrincz (K), Wutschi 1, Tóth B., Szabó T. 1, Temesvári, Mersich.