Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Edzőmeccsek után a Balatonban is megmártózott a serdülő

Vers Ákos együttese a Körmend és a Nemesvámos ellen lépett pályára.
Edzőmeccsek után a Balatonban is megmártózott a serdülő

A Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia serdülőcsapata szerda a Körmend felnőtt együttese ellen játszott felkészülési mérkőzést. A 2x30 perces edzőmeccsen 45-39-es győzelmet arattak Vers Ákos tanítványai. 

- Az eredmény csak másodlagos ebben az időszakban. Mérkőzés előtt két dolgot kértem a lányoktól: próbáljunk agresszív, kemény és határozott védekezést produkálni, illetve hogy lehetőleg fussuk szét az ellenfelet. Az elsőt részben visszakaptam, a másodikat viszont maradéktalanul, úgyhogy elégedett voltam a csapattal - értékelt az edző. 

Másnap reggel serdülőcsapatunk Nemesvámosra utazott, ahol a helyi serdülő ellen 3x25 perces összecsapáson 43-43 lett a végeredmény. 

- Hasznos volt a mérkőzés, bár az előző esti, Körmend elleni meccs miatt nem voltunk annyira frissek, sokat kivett belőlünk az a találkozó. Ennek ellenére akadtak kifejezetten jó pillanataink. Külön öröm volt számomra a fiatalok játéka - mondta a meccsről Vers Ákos. 

A Nemesvámos elleni mérkőzés után csapatépítő programot tartott a serdülő, Alsóörs felé vették az irányt, ahol strandolás és balatoni fürdőzés is szerepelt a programban.