Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Egy nap, két győzelem: javuló forma, kiváló hangulat, remek hozzáállás és sok gól!

Csütörtökön két felkészülési meccset is játszott felnőtt csapatunk a fővárosban. Érdeklődésünkre Füzesi Ferenc vezetőedző értékelte a történteket.
Egy nap, két győzelem: javuló forma, kiváló hangulat, remek hozzáállás és sok gól!

A február 4-i bajnoki rajtra történő felkészülési sorozatban két nagyon jó meccset játszottunk tegnap, délelőtt a Kispest, délután pedig a Szent István SE csapata volt az ellenfél. 
Azt gondolom, fejlődtünk a hétvégi Student Kupán mutatott játékunkhoz képest. Az NB I/B keleti csoportjának két nívós csapata ellen szerepeltünk és összesen 80 gólt dobtunk. A magabiztosság mellett a hangulat és a játékhoz történő hozzáállás is nagyon tetszett. Minden nehézségen túljutottunk, mindenki csak a csapat érdekében gondolkodott és játszott, úgy értékelem, hogy mindkét meccs az önbizalmunknak is jót tett – összegezte a január 18-i meccseket Füzesi Ferenc. 

Vezetőedzőnk azt is hozzátette, hogy a Student Kupán mentálisan nem voltunk a topon. 
Vasárnap óta 180 fokos fordulat történt, ez pedig pozitív energiával töltött fel mindenkit és a valós tudás azonnal a pályára került. Valamennyi lány pozitívan gondolkodott és mindenki igyekezett hozzátenni a legjobbját, ilyet pedig régen láttam már – fogalmazott Füzesi Ferenc. 

Eredmények: Kispest – SZKKA 31-40, Szent István SE – SZKKA 30-39. 

Mit lehet ehhez hozzátenni? Talán csak annyit, hogy reméljük, ezt a formát átmentjük a bajnokság tavaszi szakaszára is.