Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Egy nap kétszer is megvertük a Haladást!

Az NB I/B után az ifjúsági II. osztályban is legyőztük a zöld-fehéreket.
Egy nap kétszer is megvertük a Haladást!

SZKKA - HVSE Sport Kft. 29:17 (15-9)

SZKKA: Bognár Franciska, Lőrincz Brigitta, Pődör Rebeka 6, Farkas Nerina, Horváth Anna 6, Pődör Blanka 7, Horváth Lilla, Szmolek Appolónia, Tamási Kata 3, Kulcsár Dorottya, Keszei Molli, Kozma Adrienn 3, Szuhogyi Rebeka 3, Tóth Nóri, Bozzai Zsófia 1.

Végig kézben tartva magabiztosan nyertük meg a három fizetett ifi légióssal felálló Haladás elleni városi rangadót. Csapatunkban kizárólag saját nevelésű játékosokkal léptünk pályára, de esélyt sem adtunk az első perctől kezdve a vendégeknek! Igaz, a huszadik percben megközelítették minket egy gólra a Kozármislenyből és Mosonmagyaróvárról megerősített profi játékosokkal felálló kerettel, de gond nélkül visszavertük a támadásaikat! És a félidőre már tetemes előnnyel mentünk pihenni! A második játékrészben ott folytattuk, ahol az elsőben abbahagytuk és nem hagytunk kérdést a végére ki, a jobb csapat!

Pődör Zoltán: a mai meccsen igazi csapatként dolgoztunk! Mindenki pályára lépett és hozzá is tudott tenni a játékunkhoz! Büszke vagyok a lányainkra, mert megérdemelten nyertek!