Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Egyre nagyobb és erősebb a közösségünk – újabb hasznos SZM gyűlésen vagyunk túl

Pődör Zoltán ügyvezető a közös álmunk, a csarnok-projekt hivatalos terveit is bemutatta a szülőknek.
Egyre nagyobb és erősebb a közösségünk – újabb hasznos SZM gyűlésen vagyunk túl

Klubunknál örömmel tapasztaljuk, hogy nem csak a hazai bajnoki mérkőzéseken, hanem a tavaly ősszel újraélesztett Szülői Munkaközösségi gyűléseken is egyre többen vagyunk.

Így volt ez az egyetemi csarnok klubhelyiségében tartott telt házas SZM gyűlésen is, ahol az egyesület fontos eseményeiről, a klub jelenlegi helyzetéről tájékoztatta Pődör Zoltán ügyvezető a szülőket, akik szintén ezen a fórumon oszthatják meg észrevételeiket és ötleteiket, hogy azokat együtt megvalósítsuk.

A SZM gyűlés egyik kulcsfontosságú témája a remekül haladó csarnok-projektünk volt: Pődör Zoltán a szülőknek is bemutatta azokat a hivatalos terveket, amelyeket pályázatként fogunk benyújtani a Magyar Kézilabda Szövetség felé. A város tulajdonában lévő SZOVA Zrt. azonban még nem adta ki azokat a telekkel kapcsolatos tulajdonosi hozzájárulásokat, melyeket a Közgyűlés hivatalosan elfogadott és támogatott. Már csak ezek a tulajdonosi hozzájárulások hiányoznak a pályázat sikerességéhez. Bízunk benne, hogy a városvezetés is mielőbb teljesíti az általa vállalt kötelezettségeket és végre lesz egy saját otthona a szombathelyi kézilabdás gyerekeknek.

A kézilabda-munkacsarnok megvalósítása a közös célunk, közös álmunk, hiszen mindannyian azt szeretnénk és szükség is van arra, hogy végre saját otthona legyen a közösségünknek. Ráadásul egy új sportlétesítménnyel még több mozgásra vágyó szombathelyi fiatalnak lenne biztosítva a sportolási lehetősége.

Összességében kijelenthetjük, hogy rendkívül hasznos Szülői Munkaközösségi gyűlésen vagyunk túl. Köszönjük a szülőknek, szurkolóknak, hogy ilyen sokan eljöttek, ismét bebizonyosodott, hogy egyre nagyobb, erősebb és összetartóbb az SZKKA közössége!

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK