Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Egységben a női kézilabda Szombathelyen

A HVSE megszünteti szakosztályát, de az SZKKA a szülők és a gyermekek segítségére siet.
Egységben a női kézilabda Szombathelyen

A HVSE bejelentette, hogy a következő szezontól már nem képviselteti magát a női kézilabda egyik versenysorozatában sem. A zöld-fehérek vezetősége ezt követően megkereste klubunkat, hogy azokat a sportolókat, akik szeretnének az SZKKA színeiben továbbra is kézilabdázni, átvennénk-e.

Természetesen a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia kapui nyitva állnak, klubunk a női kézilabda-utánpótlás nevelését évek óta magas szakmai színvonalon látja el, elkötelezettek vagyunk minden szombathelyi és környékbeli kézilabdázó iránt. Nem hagyhatjuk, hogy a kézilabda szerelmesei kedvenc sportáguk nélkül maradjanak, nálunk biztosítottak a jövőbeni sportolásuk és fejlődésük lehetősége. Hiszünk benne, azzal, hogy végre újra egységbe kerül a szombathelyi női kézilabda, mindenki egy irányba húz, csak jól jár a város, a megye és a sportág.

Gódor Mihály szakmai igazgatónk segíti majd a gyerekek és a korosztályok szakmai összefogását. Egy egységes szisztémát, koncepciót fogunk kidolgozni, felmérést fog készíteni, hogy minden gyerek a számára megfelelő csapatban és osztályban tudjon szerepelni. A kiváló, nemzetközileg is elismert szakember neve garancia a gördülékeny beilleszkedésre, ő felel egyébként klubunknál az utánpótlás egyéni képzéséért is.

Természetesen a hirtelen jött hír még számunkra is sok újdonsággal jár, de klubunk vezetése a várossal közösen azon lesz, hogy a váratlanul felmerülő nehézségekre (teremhiány, személyi állomány), megoldást találjon.

Arra kérjük azokat a szülőket, akik szeretnék, hogy gyermekeik az SZKKA színeiben folytatni tudják a kézilabdát, június 30-ig jelezzék felénk a szombathelyikka@gmail.com címen, vagy keressék Vers Ákos edzőnket a 30/332-5000 telefonszámon.