Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Együttmüködés a Vasvári Kardos László Iskolával

A vasvári Kardos László Általános Iskola is csatlakozott ahhoz a kézilabda utánpótlás programhoz, amit a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia indított el. Az együttműködési megállapodást Sejberné Szabó Mariann iskolaigazgató és Pődör Zoltán ügyvezető elnök látta el kézjegyével.
Együttmüködés a Vasvári Kardos László Iskolával
Három évre szóló megállapodást kötött a szombathelyi klub és a vasvári iskola arról, hogy szakmai együttműködésük keretében a vasvári diákok is minél színvonalasabb képzéshez, fejlődéshez juthassanak hozzá. A klub nem csak a szakmai munkát segíti, hanem eszközökkel, labdákkal, mezekkel, kapukkal is segíti a vasváriakat, akik az utánpótlás bajnokságokban is indulhatnak, így a gyerekeknek biztosított a folyamatos játéklehetőség is.
 
 
A Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia már korábban négy - Brenner, Zrínyi, Derkovits, Váci - általános iskolával, a Nagy Lajos Gimnáziummal és a Margaréta valamint a Napsugár óvodával is kötött hasonló megállapodást. Az Akadémia hosszú távú szakmai programja lehetőséget ad arra, hogy a minőségi kézilabda utánpótlás nevelés ne csak a megyeszékhelyen működjön sikeresen.
 

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK