Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Elképesztő akció, kezdődik a jegyértékesítés a DVSC elleni bajnokira

Elképesztő akció, kezdődik a jegyértékesítés a DVSC elleni bajnokira

Mint ismert, szombaton 16 órától a DVSC SCHAEFFLER együttesét látjuk vendégül az Aréna Savariában a 2021/22-es NB I-es szezon első hazai bajnokiján. Tájékoztatjuk Szurkolóinkat, hogy csütörtökön megkezdjük a DVSC elleni meccsre szóló jegyek értékesítését.

A belépők elővételben csütörtök 14 órától, valamint pénteken reggel 8-tól 16 óráig vásárolhatóak meg a Berzsenyi téri klubirodánkban. Természetesen a helyszínen is lehet jegyet vásárolni a mérkőzésre, szombaton 15 órákor az Aréna Savariában is kinyitnak a jegypénztárak.

Elképesztő akcióval is kedveskedünk Szurkolóinknak, az elővételes és a helyszínen történő jegyárusítás során is minden tizedik jegyvásárló egy SZKKA-szurkolói pólót kap ajándékba!!!

Jegyárak a 2020/21-es szezonra:

Mobil lelátó, felnőtt: 2000 Ft

Mobil lelátó, gyerek vagy nyugdíjas: 1000 Ft

Galéria, felnőtt: 1600 Ft

Galéria, gyerek vagy nyugdíjas 800 Ft

A jelenleg hatályban lévő intézkedések miatt továbbra is csak védettségi igazolvánnyal rendelkező szurkolók és a felügyeletük alatt kiskorúak léphetnek be az Aréna Savariába.

A védettségi igazolvány kizárólag valamilyen fényképes személyazonosító igazolvány felmutatásával érvényes. Az igazolványokat még a csarnokba történő belépés előtt ellenőrizni fogja a biztonsági szolgálat. Ezek együttes megléte szükséges ahhoz, hogy bejussanak a mérkőzés helyszínére.