Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Elképesztő bravúr Győrből

A válogatottakkal felálló hazaiak elhasaltak az SZKKA U19-es csapatával szemben.
Elképesztő bravúr Győrből

Múltidéző sorozatunkat ott hagytuk abba, hogy Dunaújvárosban győzelemmel zárta a 2019-es évet a fiatal, helyi tehetségekre épülő U19-es csapatunk az NB I/B-ben. A folytatás is parádés volt, hiszen az ötszörös BL-győztes, válogatottakkal felálló Győri ETO KC utánpótláscsapatát sikerült két vállra fektetni, ráadásul idegenben!

Győri Audi ETO KC U19 - SZKKA U19 37-38 (19-26)

SZKKA: 
Christe - Tóth A. 8, Pődör R. 8, Pődör B. 8, Franka 1, Jefcsák 6, Horváth A 5. Csere: Lőrincz (k) - Bíró, Kulcsár 2, Lakatos, Farkas,  Szmolek, Bozzai, Németh P. 

-  Nagyon komoly tempóban kezdtük a meccset, az első félidőben szerzett 26 gólunk is erről árulkodik. Szünet után ugyan feljöttek a hazaiak, de véigig kézben tartottuk a mérkőzés irányítását. Számunkra rendkívül fontos győzelmet és ezzel együtt 2 pontot szereztünk, hiszen ezzel önmagunknak bizonyítottuk be, hogy itt a helyünk az NB I/B-ben. A lányoknak el kell hinniük, hogy az előttünk álló meccseken is van esélyünk győzelmeket aratni, pontot, pontokat szerezni, s ezzel megváltani helyünket az NB I/B-ben a jövő évi szezonra is -  értékelte a sikert Pődör Zoltán edző.

Részletes jegyzőkönyvért és a mérkőzés videófelvételéért klikk ide.