Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Elmarad az FTC elleni bajnoki mérkőzés

Klubunk elfogadta a Fradi halasztási kérelmét.
Elmarad az FTC elleni bajnoki mérkőzés

Mint ismert, a Siófok és a Győri Audi ETO elleni hazai meccsek után szerdán egy újabb sztárcsapatot, a BL-induló FTC-Rail Cargo Hungaria együttesét látta volna vendégül az Aréna Savariában a Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia NB I-es csapata.

Sajnálattal értesítjük Szurkolóinkat, hogy a szerdai Fradi elleni mérkőzésünk elmarad, klubunk elfogadta a Ferencváros halasztási kérelmét. Az FTC szombaton Norvégiában lépett volna pályára Bajnokok Ligája mérkőzésen, ám a zöld-fehérek két játékosa a kiutazást követően pozitív koronavírus-tesztet produkált, ezért a Vipers BL-meccset is elhalasztották.

A norvégiai szabályok értelmében a két pozitív tesztet adó Fradi-játékos Norvégiában maradt, a küldöttség többi tagja szigorú óvintézkedések mellett szombaton este utazott haza. A megérkezést követően rögtön tesztet végeztek el, aminek eredményéig mindenki karanténba vonult. Az FTC az ismert körülmények miatt halasztást kért klubunktól, amit biztonsági okokból természetesen elfogadtunk. A mérkőzés pótlásának pontos időpontjáról később születik döntés.