Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Elmaradt a megszokott teljesítmény, pont nélkül maradtunk Debrecenben

Még nehezebb helyzetbe sodortuk magunkat a feljutás szempontjából.
Elmaradt a megszokott teljesítmény, pont nélkül maradtunk Debrecenben

Előzetesen is nehéz mérkőzésre számítottunk, amikor vasárnap délután a fiatalokból álló, a szezonban egyre jobban teljesítő DVSC SCHAEFFLER U19 otthonában léptünk pályára. Az első percektől kezdve szorosan alakult a találkozó, de az első húsz minutumban kézben tartottuk a meccset, folyamatosan két-három gól volt az előnyünk. A folytatásban a hazaiak lendültek bele jobban és a szünetre meg is fordították az állást.

A mai találkozón nem működött úgy a védekezésünk, ahogy az elmúlt időszakban, ezáltal a kapusteljesítmény sem tudott kijönni. A gyengébb védekezésünk miatt elmaradtak a gyors ellentámadásokból szerzett gólok. Ennek ellenére próbáltunk sok futással, gyorsan játszani, ám a mai napon belehibáztunk a támadásokba.

Az utolsó tíz percben szinte minden támadásából gólt szerzett a fiatal debreceni csapat, amire mi nem tudtunk válaszolni, így végül háromgólos vereséget szenvedtünk. Védekezésben és támadásban is több teljesítmény elmaradt a megszokottól, így január után újra kikaptunk a bajnokságban. Három mérkőzéssel a szezon vége előtt három-három pont a Kozármisleny és a Vasas előnye, így már kisebb csoda kellene ahhoz, hogy álmodozhassunk a feljutásról.

DVSC SCHAEFFLER U19 – Szombathelyi KKA 31-28 (15-14)

NB I/B 26. forduló, Hódos Imre Sportcsarnokba

SZKKA: Christe – Balogh P. 1, Pődör B. 8, Pődör R. 11, Szmolek 2, Kulcsár 1, Varga N., Horváth A. 4, Tanaskovics, Győri 1, Biró, Török, Horváth Al., Balog (K), Fritz (K).