Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Előkelő helyezések és szép eredmények az Üstökös Kupán!

A dunaújvárosi tornán 3 korosztályos csapatunk bizonyította be, hogy nagyon komoly utánpótlás-nevelés zajlik 10 éves klubunknál.
Előkelő helyezések és szép eredmények az Üstökös Kupán!

A torna 1. napjának eredményeiről ITT már olvashattak, most jöjjenek a hétfői történések. 

U12 – 4. hely. SZKKA - PC Trade Szeged II. 22-9, SZKKA - FK SE Algyő 24-12. 
- Hasznos torna volt, lemérhettük, hol tartunk. Sajnos a csoportban azzal a Szegeddel játszottunk, aki megnyerte a tornát. Ott szűk vereséget szenvedtünk. Elégedett voltam a lányokkal, 5 meccsből 4-et több mint 10 góllal nyertünk, kihozták magukból a maximumot. Sokat fejlődtünk, kétség sem férhet hozzá, hogy az egyik legjobb 2007-es csapat a mienk az országban. Gratulálunk nekik, büszkék vagyunk rájuk! Köszönjük a hatalmas szurkolást a szülőknek - értékelte a szereplést Vers Ákos edző-csapatvezető. 

U 11 - 7. hely. 
- Az utolsó napon mindkét meccsünket simán nyertük a helyosztókon. Ez volt az első nagy, pályás Kupánk, amin elindultunk. Van bennünk hiányérzet. Hozzá kell szokni a kupákon uralkodó légkörhöz, rutint kell szerezni. Szép dolgokat tudtunk csinálni, ugyanakkor gyermeteg hibákat is vétettünk. Ezeket kell kijavítani, akkor biztosan előrébb végezhetünk. Gratulálok a lányoknak! Köszönöm a szülőknek a támogatást! – összegezte tapasztalatait Debreczeni György edző. 

U10 – csak zárójelben írták fel az eredményeket, a helyezéseket nem döntötték el 
Zárójeles eredményeink: Szkka- Érd 14-8 Szkka- DKKA 14:3 Szkka- FKSE-Algyő 10:21 Szkka- Szeged 12-2 Szkka- Nemesvámos 11-8.

- Nagyon szépen játszottak ma is a lányaim, összeszedetten, bátran kézilabdáztak! Öröm volt látni őket! Nagyon sikeres tornánk volt, örülök, hogy eljöttünk! Nagyon sokat tanultunk! Ezekből a meccsekből lehet tovább építkezni! Gratulálok a lányaimnak és minden szombathelyi kézilabdásnak - nyilatkozta weboldalunknak Debreczeni Luca edző.