Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Építjük a jövőt: Kulcsár Dorka szerződést hosszabbított

Saját nevelésű, meghatározó játékosunk a következő szezonban is biztosan az SZKKA-t erősíti.
Építjük a jövőt: Kulcsár Dorka szerződést hosszabbított

A Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia számára az utánpótlás-nevelés és az NB I-be visszajutás mellett ugyanolyan lényeges, hogy a legfontosabb értékeinket megőrizzük és a saját nevelésű fiatal játékosainkat a klubnál, Szombathelyen tartsuk. Sikeresen építjük a jövőt, ugyanis örömmel jelenthetjük be, hogy Kulcsár Dorottya 1+1 évvel meghosszabbította a nyáron lejáró szerződését klubunkkal, így a következő szezonban is biztosan az SZKKA-t erősíti.

A 2002-es születésű átlövő 2015-ben igazolt Szombathelyre, majd a ranglétrát végigjárva a 2019/2020-as szezonban az NB I-ben is bemutatkozott. Kulcsár egyéves fővárosi kitérő után 2022 nyarán tért vissza klubunkhoz, a mostani idényben pedig a csapat meghatározó játékosaként eddigi 16 bajnoki meccsén 52 gólnál jár.

- Nagyon örülök, hogy a következő szezonban is itt játszhatok Szombathelyen. Szeretek itt lenni, szeretnék még minél többet fejlődni és sikereket elérni a csapattal. Az idény hátralévő részében mindent megteszünk azért, hogy jövőre az NB I-ben szerepelhessünk – nyilatkozta a hosszabbításról Kulcsár Dorka.

 

KAPCSOLÓDÓ KÉPEK