Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Erdélyi Rolikának gyűjtünk

Péntek délután Erdélyi Rolikát látogatta meg felnőtt csapatunk három kiválósága, Szendrei Barbara, Virág Noémi és Pődör Rebeka. Velünk tartottunk.
Erdélyi Rolikának gyűjtünk

Erdélyi Rolika egy különös agyi hálós cisztával élő kisfiú, aki születése óta több nagyon komoly műtéten és csontvelői őssejt-átültetésen is átesett már. A jelenleg Szombathelyen élő körmendi családban nevelkedő kisfiú túl van már két koponya feltáráson és két sérvműtéten is. 
Közösségünk nemrégiben úgy döntött, hogy az újabb műtét előtt álló Rolika megsegítése érdekében adománygyűjtésbe kezdünk. Ennek első momentumaként NB I/B-s játékosaink péntek délután ellátogattak a Joskar-Ola lakótelepen élő családhoz. Szendrei Barbaráék sokat beszélgettek, játszottak a kisfiúval és Rolika szüleivel, majd kézilabdás ereklyéket, mezt, táskát, sálat és labdát is átadtak Rolikának. 
Szendrei Barbara, Virág Noémi és Pődör Rebeka ekkor tájékoztatta a családot a május 19-ig tartó adománygyűjtő-akció megkezdéséről. A lányok elmondták, hogy a bajnokság utolsó hazai meccsének teljes bevétele is a kisfiú következő műtéti költségeinek enyhítésére lesz felajánlva.  

Játékosaink és klubunk ezúttal is azt kérik a szurkolóktól és a szimpatizánsoktól, hogy jövő szombaton minél többen jöjjenek majd ki a meccsre és járuljanak hozzá Rolika gyógyításához. 
Sajnos a május 19-i, Szekszárd elleni meccsen Rolika és családja nem tud részt venni, viszont valamelyik edzésre eljönnek, mert Rolika mindenképp találkozni szeretne az egész csapattal.

Aki teheti és szeretne anyagilag segíteni, erre a számlaszámra történő utalással megteheti: 
12099007-01286191-00100007 (Erdélyi László)
Külföldi utalás esetén: IBAN: HU56 1209 9007 0128 6191 0010 0007
swift/bic: ubrt huhb