Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Eredményt hozott a változtatás

Húsz góllal múlta felül ellenfelét városunk NB/I B-s kézicsapata, a Swietelsky-Szombathelyi KKA szombaton este: a Pázmánd mindössze 15 találatig jutott. Ezúttal Füzesi Ferenc vezetőedző és a szenzációsan teljesítő Mayer Maja értékelte a hatvan percet.
Eredményt hozott a változtatás

Az elmúlt hetekhez képest markáns eltérést tapasztalhattak a szurkolók a Pázmánd-Gárdony elleni találkozó elején: a mieink nem „aludtak bele” a meccsbe, az első perctől kontrollálták a játékot.
– Változtattunk a kezdő védekezésben, igy több gyors indítást tudtunk vezetni. Ez döntő momentum volt. Aztán kiemelném a helyi fiatalok szerepét, akik ismételten megkapták a lehetőséget, és éltek is azzal. Kifejezetten örülök, hogy így álltunk bele ebbe a találkozóba, hiszen a szurkolóink ezáltal egy élvezetes, gólgazdag meccset láthattak – vélekedett alakulatunk vezetőedzője.
Mayer Maja, együttesünk csapatkapitánya csereként szállt be, remekül játszott, jó százalékkal értékesítette helyzeteit, emellett a védekezésben is tökéletesen zárta le a bal szélt.
– Nagyon jól éreztem magam a pályán, hiszen ment a csapatnak, végre úgy játszottunk, ahogy tudunk! A csapatszellem eddig is rendben volt, bizonyítottuk már éles szituációkban, hogy tudunk egymásért harcolni, küzdeni, ezúttal viszont valamennyien felszabadultan kéziztünk, élveztük a meccset. Egy ilyen hosszú sérülés után számomra most minden találkozó úgymond „ajándék”, a pályán töltött idő minden pillanatát kimondhatatlanul élvezem. Ilyen hosszú kihagyás még nem volt karrierem során – remélem, nem is lesz – fogalmazott Mayer Maja.