Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia

Esélyt sem adtunk: SZKKA - NEKA II. 36-30

A serdülő I. osztály nyugati csoportjában lejátszott rangadón 1 percig sem volt kérdés a győztes csapat kiléte.
Esélyt sem adtunk: SZKKA - NEKA II. 36-30

SZKKA – NEKA II 36-30 (19-11)

SZKKA: Lőrincz Brigitta, Farkas Hanna, Tamási Kata 10, Pődör Blanka 9, Sámson Petra 3, Tóth Nóri, Horváth Anna 6, Farkas Nerina 4, Wágner Dóri, Szabó Noémi, Juhász Anna, Lakatos Lizett 4, Szekér Petra, Szentgyörgyvári Lia.

Csapatunk első perctől kezdve tudatosította az ellenfélben, hogy itt ma nem lesz semmi keresnivalója! 10 perc után 7-1 volt az állás, az első játékrészben hihetetlen koncentrált védekezéssel és magabiztos támadásokkal el is döntöttük a 2 pont sorsát, 19-11. A második játékrész is ott folytatódott, ahol abbahagytuk az előzőt, a 15. percben 32-22-re vezettünk! A nagy előny birtokában egy kicsit a védekezésünk lazult, amit az ellenfél ki is használt és a végjátékra faragni tudott a különbségből, de így is meggyőző fölénnyel hoztuk le a rangadót!

- Örülök a mai győzelemnek, hiszen a NEKA II. csapata fejlődött talán a legtöbbet a szezonkezdés óta, ezért nem is vettük őket félvállról! Gratulálok a csapatomnak, az első félidőben lehengerlőek voltak támadásban és védekezésben egyaránt és ezzel eldöntöttük a mérkőzés sorsát! Köszönöm a lányoknak az egész heti profi munkát, aminek a ma látottak alapján meg is lett az eredménye! Megyünk tovább a céljaink megvalósítása felé! Úgy gondolom, nagyon jó úton járunk – értékelte a látottakat Pődör Zoltán edző.